Дистанційна шкільна освіта для дитини 14р з особливими інтелектуальними потребами

Доброго дня! Пишу сюди із надією, що хтось дасть пораду. Я з дитиною мешкаю в Херсонській області у м.Каховка, що є зараз окупованою. Сину 14 років. До війни він навчався у Таврійському Навчально-реабілітаційному центрі за спеціальною програмою. Діагноз сина: когнітивна недостатнійсть легкого ступеню.

Ситуація така, що наша школа не працюватиме до закінченя війни. Навчатися за дістанційною програмою для звичайних дітей у якійсь школі не має можливості - син не потягне той рівень. Тобто потрібна саме дістанційна учбова програма, створена індивідуально для нього або для дітей з його діагнозом. Порадьте, будь ласка, до кого я можу звернутися??? Хтось у нашій країні займається цим питанням???

Хочу звернути увагу, що мій син дуже стараний. Увесь цей час з початку війни, та ще до того він відвідує індивідуальні платні заняття з педагогом-дефектолог, тому має значні успіхи у розвитку. Навіть за час війни.
У будь якому разі він буде продовжувати навчання на платних індивідуальних заняттях. Проте зі школою потрібно вирішувати питання. Окрім того, право на освіту - це право, яке будь яка людина має від народження у нашій країні.

Будь ласка, підскажіть, куди можна звернутися з цим питанням.