Питання про атестат після 11 класу

Доброго дня,у мене таке питання.
Я у 2018 році закінчила 11класів,але не писала ні ЗНО,ні ДПА. І мені не видали атестат. Потім я прийшла до директора через 3 роки,спитати чи можливо якось мені отримати всетаки атестат,мені сказали що ні. І я до сих пір без атестату. Не можу нікуди зрозуміло вже поступити.
Виходить, я тепер не зможу ніколи вже його отримати?

Атестат ви отримати зможете. Для цього треба перш за все звертатися в свою школу. Якщо ви пройшли всю програму 11 класів і маєте річні оцінки, але не складали ДПА у формі ЗНО, то вам мають назначити проходження ДПА в школі і потім видати атестат.
Якщо ви не опанували програму 11-го класу і не маєте річних оцінок, то треба повторно зарахуватися в школу в 11 клас і закінчити його (може екстерном), а також потім скласти ДПА.
Якщо ви не можете знайти спільної мови з адміністрацією вашої школи в цьому питанні, треба забрати документи з цієї школи, а також виписки з вашими досягненнями (оцінки) і звернутися в іншу школу.
А загалом, ну не може бути такого, що ви вже ніколи не отримаєте атестат. Це все вирішується через школу. Але при виникненні перешкод можете звернутися зі своїм питанням до районного/міського/обласного відділу освіти і вам більш детально підкажуть, що робити.

1 Вподобання