Атестат на магістратурі

Доброго дня. Таке питання чи можу я забрати свій атестат з університету коли я навчаюся на магістратурі? І якщо так то на якій основі. Бо підозрюю що відмовлять.

Думаю, що не можете. Якщо атестат + диплом бакалавра були необхідними документами для зарахування на магістратуру, то їх оригінали мають зберігатися в університеті протягом всього періоду вашого навчання. Тож просто так їх не віддадуть - лише по закінченні або при відрахуванні.
Інше питання в тому, навіщо вам атестат. Якщо для вступу, то просто треба надати копії і взяти довідку, що оригінали зберігаються в такому-то виші, тому що ви там зараз навчаєтесь.

1 Вподобання

Дякую за розьяснення.

А чому взагалі Ваш атестат знаходиться в ЗВО, якщо Ви навчаєтесь в магістратурі? Коли Ви закінчували бакалаврат, Вам мали разом з дипломом під розпис віддати атестат. Вступ в магістратуру здійснюється по диплому бакалавра, який Вам віддадуть по закінченню магістратури. Якщо раптом у них помилково завалявся Ваш шкільний атестат, сміливо вимагайте його повернути.

1 Вподобання

Скорее всего учится на медицинской специальности, где нет разделения на бакалавра и магистра. Для студентов мед.специальностей школьный аттестат хранится в вузе всё время обучения, в том числе и на последнем курсе.