Неакредитована спеціальність/освітня програма та відстрочка від призову

Скажіть, будь ласка, чи надається відстрочка від призову до армії при навчання за неакредитованою спеціальність/освітньою програмою в державному закладі вищої освіти?

1 Вподобання

Якщо ЗВО готує за цією спеціальністю то вона є акредитованою. Не дуже розумію як можна навчатися за неакредитованою спеціальністю

легко. Перегляньте пропозиції вишів. Вони іноді приймають на неакредитовані спеціальності, які мають акредитуватись лише в процесі навчання. Я правда не знаю що роблять зі студентами, якщо акредитації врешті не отримують. І чи такі випадки бувають.

1 Вподобання

нічого не можу сказати про армію, але не розумію навіщо Вам ризикувати? Чому не вступити на цю спеціальність у виш, де вона акредитована

2 Вподобання

Та от думаю між спеціальністю 029 в КНУ ім. Шевченка (“Архівістика та управління документацією”-неакредитована) та спеціальність 029 в НАУ ( “Документознавство та інформаційна діяльність”-акредитована). Хоча, як я зрозумів, беручи розмови з військово-мобілізаційними відділами, там головне-денна форма навчання, а так можна вчитися хоч на якийсь HR-менеджмент сільського господарства-головне денна форма навчання в акредитованому закладі вищої освіти. Прошу виправити мене, якщо я вже і тут встиг розповісти неправдиву інформацію.

1 Вподобання

Бувають такі випадки. У нас в ВНЗ набрали групу філологів, акредитацію по спеціальності не пройшли і гудбай…
Дарма ті студенти платили за навчання.

2 Вподобання