Добрий вечір, допоможіть будь - ласка… Вже не знаю що робити.
Я у 2020 році реєструвала свій електронний кабінет, та за весь цей час втратила свою пошту та не можу відновити пароль ( на гарячу лінію не можу дозвонитися, новий кабінет зареєструвати неможливо, так як за моїм номером сертифікату вже створений… А мені терміново треба подати заяву на вступ.
Всі минулорічні кабінети видаляються - тому ви не зможете ніяк увійти в кабінет вступника 2020 року. Вам треба створити новий кабінет і нічого, що за таким номером сертифіката він вже створювався в 2020 році - можете створювати кабінети хоч кожного року. Можна використовувати для реєстрації будь-яку свою пошту, до якої маєте доступ і яка не заборонена в Україні - не обов‘язково ту саму, що колись була.
Намагалися, навіть не раз створити кабінет, пише що за таким номером сертифікату уже є зареєстрований кабінет (
Ну таке може писати, якщо ви в цьому році вже створили кабінет або якась інша помилка при реєстрації. Перевірте номер документа про освіту і номер документа, що посвідчує особу (який було вказано при замовленні документа про освіту).
Не знаю, може ви за цей час поміняли паспорт і вносите новий, а треба старий, на який замовлявся документ про освіту, і система не може вас ідентифікувати. Якщо так, то це можна спробувати.
Ще можна спробувати не реєструвати кабінет, а увійти в нього. Ну якщо пише, що він вже створений. Введіть логін (пошту), яку ви або хтось для вас теоретично міг вказати при реєстрації в цьому році. А потім натисніть «забули пароль». Якщо кабінет дійсно був створений, то вам на пошту має прийти посилання для зміни пароля.
Якщо всі ці «танці з бубном» не допомогли вирішити проблему, а також не допомагає спроба реєстрації з іншого браузера або комп‘ютера, то вам може допомогти лише служба підтримки електронних кабінетів - дзвоніть їм або пишіть:
А тут повна інструкція для створення електронного кабінету і подачі заяв на вступ до закладів вищої освіти:
https://vstup.edbo.gov.ua/files/Instrukciya_EK_PZSO_2022.pdf
Вчера вечером у всех были проблемы с доступом. Надеюсь, там уже разобрались с этим
К сожалению, проблему не удалось решить…
Уже неделю на протяжении целых дней звонила с разных номеров на горячую линию, написала много писем на почту, ответа нет. Но должен ведь быть какой-то выход (
Не подскажите, куда ещё можно обратится?
Если вы уже сообщили о свой проблеме в поддержку кабинетов, выход простой - ждать!
Сейчас службы именно такими проблемами занимаются. Но кабинетов - уже более 150 тысяч! Но они стараются. Всё будет. Кабинеты завтра не закроются, и срочно подавать заявки необходимости нет.