Трудові відносини Як бути?

Доброго дня. Я вчитель початкових класів. З березня місяця знаходжуся закордоном. Спочатку взяла основну щорічну відпустку, потім 4 місяці була у відпустці за власний рахунок (не було й немає можливості працювати дистанційно) , термін дії відпустки добігає кінця 31 липня. Додому ще їхати ризиковано, дистанційно працювати немає можливості (дуууже поганий інтернет-зв’язок, відсутні ТЗН). Але в липні мою школу було зруйновано😔., коли я була у відпустці за власний рахунок.

  • Чи мають право мене звільнити?
  • Що вимагати, щоб було написано у моїй трудовій?
  • Чи можуть мене примусити написати заяву за власним бажанням, якщо я не маю змоги працювати дистанційно?? Чи це законно у даному👆 випадку?
  • Чи я ще маю право писати заяву на відпустку за власний рахунок?
  • Як мені бути? На чому наполягати?
    Дякую)

Зруйновано будівлю. Але автоматично школу не закривають. Вам слід звернутись до дирекції аби взнати що Вам робити. Якщо школу не ліквідовано, то Ви продовжуєте в ній працювати. Можливо тимчасново призупинено роботу школи. Тоді з працівниками теж тимчасово припинять турудовий договір без звільнення. Якщо її ліквідовано, то Вас звільнять за скороченням. Якщо школа працює в звичному режимі в іншому приміщенні (я ж не знаю яка ситуація на вашій території), то писати заяву Ви звісно можете, але Вам можуть відмовити, оскільки дирекції треба забезпечити навчальний процес, а отже на Ваше місце слід взяти іншу людину. Тому, ще раз: звертайтесь до дирекції