СУМІСНИЦТВО тимчасово переміщеної особи

Доброго дня.
Цікавить питання:
Чи може викладач коледжу, який евакуювався, скажімо, з Лисичанська у Полтаву і з 1 вересня цей коледж буде проводити навчання у дистанційному режимі влаштуватись за сумісництвом у школу, яка знаходиться у іншому населеному пункті (викладач на даний час проживає у цьому населеному пункті) ? (Тобто чи може викладач одночасно працювати дистанційно у коледжі і офлайн у школі)
Яку кількість годин можна взяти за сумісництвом (загалом має вийти не більше 1,5 ставки, чи можна більше) ?
Дякую

Може, і так, дійсно 27 годин - це максимум. Ви можете читати і більше, але все, що понад 1,5 ставки не має оплачуватися.

Дякую за відповідь, - у цьому нас також намагалась переконати централізована бухгалтерія минулого року.
Але після вимоги надати роз’яснення, підтверджене нормативними актами, все таки погодилась платити вчителю за більш ніж 1,5 ставки (за 30 годин).
Тому мені цікаво, чи є ще у когось досвід з цього питання (особливо цікавить посилання на офіційні документи).
Наприклад, спілкуючись останнім часом з вчителями-переселенцями з подивом взнаю, що вони у своїх школах подекуди мали по 35 годин які оплачувались.

Робота за сумісництвом вносить значні корективи. Тривалість роботи за сумісництвом не може перевищувати чотирьох годин на день і повного робочого дня у вихідний день. Загальна тривалість роботи за сумісництвом протягом місяця не повинна перевищувати половини місячної норми робочого часу. Норма 18 годин, а отже не має перевищувати 9.

1 Вподобання

Вибачаюсь що втрутилась. Тобто ,якщо в мене навантаження 29 годин,то оплачується тільки 27,а інші 2 безкоштовно? Чи це тільки про сумісників?

Навантаження в одному закладі не є сумісництвом. Ось якщо Ви за сумісництвом працюєте в іншому, то там може бути не більше 0.5 ставки