Чому школи на Сарненщені маючі медичні кабінети та медсетру немають ліцензій. Хто за це відповідає.
Медична сестра в закладі освіти не мусить мати ліцензії бо вона не є лікарем і не здійснює лікарську діяльність.
Мусить. Вона медичний працівник і повинна за необхідності мати ліцензію на медичну (а не лікарську!) діяльність. Лікарської ліцензії нема. Є медична.
Якщо в школі не потрібна медсестра так чому вакансія така є. Якщо з дитиною в школі щось стається ніхто не біжить з дітей до лікаря а до медсестри.
З чого ви взяли, що не потрібна? Медсестра такий самий медичний працівник з певними обов’язками, на відміну від лікаря, але також має ліцензії, кожні 5 років проходить атестацію.
Я не домаю що якщо вашій дитині в школі погано …ви її забираєте з уроків і везете до лікаря… Мені здається що зараз такі є батькі що ще винною зроблять медсестру чому догляд належний не зробила … А ви про якогось лікаря пишете.
Пітримую. Навчалась майже 4 роки. Працювала в лікарні. Я ж не вина що наша держава не може забезпечити мед.працівників роботою. От і медсестри змушені працювати по різних навчальних закладах. Але це сміх зарплата до війни 5200. А наданий час 2.600. Це ж відповідальність такаж як і в амбулаторіях ,лікарнях.
Ви самі собі суперечите. Спочатку кажете “мусить”, а потім кажете “за необхідності”. Визначтеся. А насправді, відкрийте закон. Їй достатньо тільки освіти