Допоможіть будь ласка розібратися

Добрий день, будь ласка підкажіть, якщо підтвердив що буду приймати участь у НМТ тесті до 7 червня , але мені потрібно приймати участь у додатковій сесії, я зможу десь підтвердити бажання приймати участь у додатковій сесії, або я буду приймати участь у основній сесії?

Що означає “потрібно приймати участь у додатковій сесії”? в додатковій сесії будуть приймати участь не ті, хто так захотів, а ті, хто фізично не зміг потрапити на основну сесію. Ось дати реєстрації НМТ: КАЛЕНДАР ПРОВЕДЕННЯ | Український центр оцінювання якості освіти

а чому це не можливо записатись на додаткову сесію? є абітурієнти, які не мали змоги підготуватись (готувались складати інші предмети, а потім бігли від війни) і тільки зараз розпочинають підготовку. чи ви вважаєте, що за місяць можна вивчити всю математику?

всі не мали змоги. Всі готувались до інших предметів, тому всі в рівних умовах. Тим більше, що немає прохідного балу, 100 балів вже за 1 правильну відповідь ставлять

1 Вподобання

не всі. абітурієнти західних областей нікуди не тікали, їм не доводилося з місця на місце переїджати, як наприклад людям з київської та інших центральних та північних областей. багато хто тільки зараз почав оговтуватись і готуватись, і у цих людей всього місяць?
але те, що ви кажете теж не відповідає дійсності, бо умови на додаткову і спеціальну сесію ще не визначені, ви самі бачили фотографію з термінами. там про охочих написано, але не про якісь там категорії. сподіваюсь, що так і буде.