Вихід з декретної відпустки в березні, ци доцільно?

Доброго дня! Планую виходити з декретної відпустки на роботу в березні 2022. Підкажіть- чи будуть мені нараховані відпускні? чи потрібно буде працювати все літо для їх нарахування і доцільно буде вийти вже з вересня ?

відпускні виплачуються, якщо Ви йдете у відпустку. Ви у відпустку йдете перед лікарняним чи відразу на лікарняний? якщо відразу на лікарняний, то які можуть бути відпускні. Звідки ми знаємо чи доцільно Вам виходити на роботу після лікарняного чи Ви збираєтесь у відпустку по догляду за дитиною до 3 років

Виходьте. Вам буде влітку надано відпустку повної тривалості, виплачено матеріальну допомогу на оздоровлення. Якщо це допологова/післяпологова відпустка була, то основну можна взяти відразу після післяпологової відпустки.

Ви взагалі читаєте що пишете? який лікарняний? Зараз я в декретній відпустці, намагаюсь вийти на роботу з 1 березня 2022 року.

Ми читаєто. Декретом називають до та післяпологовий лікарняний. А Відпустка називається “по догляду за дитиною до 3 років”

1 Вподобання

Якщо Вам термін виходити в березні, бо виповнюється дитині 3 роки, то для того аби вийти лише у вересні треба довідка від лікаря, що дитина потребує догляду за станом здоров’я. То що Ви питаєте?

1 Вподобання

Декретної відпустки немає. Є допологова, післяпологова, відпустка по догляду за дитиною до 3-х років. Для повної відповіді треба знати досконалу інформацію. Ви ж її не надали.