Педагогічне навантаження вчителів

Доброго дня! Шановні колеги! Хто компетентний у даному питанні прошу відповісти свою думку! Вже 8 років працюю у школі! На роботу прийнята на неповне тижневе навантаження вчителем початкових класів. Останні роки працюю на повному навантаженні. Заяву на переведення на повне навантаження писала. Але ніякого наказу немає у особовій справі. І заяви моєї теж не має в особовій справі. Питала керівництво казали все добре. Але хіба не має бути документально підтверджено що я вже на повному навантаженні? Мене це питання хвилює та досить турбує! Тільки дивилась у трудову книгу. Тільки є запис що переведена вчителем початкових класів та англійської мови у початкових класах! Ніде того слова ПОВНЕ навантаження немає. Зараз маю тільки уроки англійської мови так як маю додаткову спеціалізацію англійська. Скажіть будь ласка хто знає, який має бути документ що засвідчує переведення з неповного на повне тижневе навантаження. Буду щиро вдячна всім за відповідь!

1 Вподобання

Не все зрозуміло з Вашого запитання, але дивіться…

  1. Якщо в наказі про Ваше переведення вказано «переведена на таку то посаду» і немає «з неповним виробничим навантаженням», значить все добре. Бо, зазвичай не вказують «з повним виробничим навантаженням», вказують лише коли «з неповним». Тобто хоч слів «з повним» і немає, Ви маєте право на 18 год. Це ЯК ПРАВИЛО, а якщо Ваше керівництво це бачить по іншому, слід звертатись до юристів.
  2. Дивує, що Ви призначені на посаду «вчителя початкових класів і англійської мови». Це типова помилка директорів. Не можна бути призначеним на дві посади! Треба «вчителам початкових класів з правом викладання інших предметів за фахом» або зовсім без цієї приписки.

У вас там купа помилок. Немає посади вчителя англійської мови в початкових класах.
Немає такого і не може бути , переведення ‘’. При переході на іншу посаду має бути звільнено з однієї і призначено на іншу. Тому той запис про переведення взагалі неадекватний. З ним треба щось робити, оскільки потім будете мати величезні проблеми.
Якщо ви прийняті на неповне тижневе навантаження без зазначення конкретної кількості годин, то ви протягом двадцяти років можете мати повне навантаження, а потім цілком правомірно вам можуть дати дві години і ви нічого не доведете.
Тому, треба привести у відповідність до вимог чинного законодавства записи в трудовій книжці, і за найпершої можливості домагатися наказу про повне тижневе навантаження.

Я вчителька пенсіонерка. Мене записали в графік проходження курсів по математиці, тому що я викладаю математику. Курси з 06.06 по 09.06. Я ці курси проходжу. Педрада відбулася 07.06 і директор сказав що виставляє мої години на вакансію. Значить строковий договір укладено не буде. Навіщо мені проходити ці курси? Навіщо мене було включати у графік курсів, який було затверджено ще у січні? Атестацію пройшла в 2020 році, маю вищу кваліфікаційну категорію і звання старший вчитель.