Чи правильно мені визначили тарифний розряд?

Доброго дня! Маю диплом бакалавра за спеціальністю 121 - інженерія програмного забезпечення.

Працюю вчителем інформатики з вересня 21 року і мені чомусь було присвоєно 9 тарифний розряд, хоча мінімальним у тарифній сітці є 10! У наказі, який я брав для воєнкомату, теж прописаний був 10. 9 мав би бути як непедагогічному працівнику до реформи тарифної сітки 2017 року! Я правий?

Отримав диплом магістра за спеціальністю 052 - Політологія. На цій спеціальності вивчалась Педагогіка, але на бакалавраті. На магістратурі була асистентська практика і я маю право викладати в університеті. Як я розумію, ця спеціальність є педагогічною, чи не так? За моєю логікою, мені мали б присвоїти 11 розряд та виплатити нестачу за вересень-січень, оскільки платили за 9 розрядом, а не 10.

Чи не так? Дякую!

Спеціальність не педагогічна. Але з дипломом магістра має бути встановлено 11 тарифний розряд. Трусіть директора і бухгалтерію, відділ освіти і можна далі. Але найперше - це директор.Як установити тарифний розряд вчителю, котрий має два дипломи? - КАДРОВИК.UA. Головний кадровий журнал України.

4 Вподобання

Тобто я правий, що до цього мали б платити за 10, а не 9 розрядом? Тим більше в наказі 10, щойно навіть знайшов його копію. Дякую!