Доплата за звання "учитель-методист"

Я викладаю два предмета-хімію і біологію, а атестацію проходжу тільки як вчитель хімії (курси маю з двох предметів і оплату згідно вищої категорії). В атестаційному листі зроблено запис про присвоєння звання “учитель- методист”. З нового семестру завуч заявив, що буде здійснюватись доплата за звання тільки на години хімії. Чи правомірно це? Невже звання для кожного предмету треба присвоювати? Якщо так, тоді мені потрібно проходити 2 атестації?

Заступник сказала неправду. Звання , вчитель-методист’’ поширюється на всі предмети, які читаєте за тарифікацію. Немає звання вчитель-методист хімії чи біології, є звання, яке присвоюється до посади, а не до предмета. Зверніться у відділ освіти або обласний департамент. Якщо там виявляться такі ж спеціалісти, як ваш заступник, тоді напишіть освітньому омбудсмену. Не перестаю дивуватися, як можна тупих людей призначати керувати іншими. Перепрошую за вираз, але вони те слово заслуговують.
Успіхів!

4 Вподобання

І за чинним Типовим положенням про атестацію педагогічних працівників ви не можете проходити атестацію з двох предметів.

1 Вподобання

Щиро дякую за відповідь!

Поширення педагогічних звань при викладанні кількох предметів - запит до: Міністерство освіти і науки України | Доступ до правди ось тут є відповідь.

1 Вподобання

Звичайно, іншої відповіді бути не могло. Інакше це суперечило б і документам, і логіці.

1 Вподобання