Перехід на нову посаду

Добрий день. Допоможіть вирішити питання. Працювала методистом в методичному кабінеті. Звільнилася з першою кваліфікаційною категорією, деякий час не працювала. Влаштувалася на роботу в освітній заклад на посаду вихователя ГПД.

  1. Чи зберігається за мною кваліфікаційна категорія? (Підстави, нормативні документи)
  2. Якщо, ні, то виникає питання, як повинна проходити атестація.
    Пункт 3.27 Типового положення на бухгалтера “не справив враження”. Пояснюють, що це стосується тільки тих, хто призначений на ті посади, на яких працював раніше. Які ще нормативні документи стануть у пригоді для доведення своєї позиції?

Більше ніяких. Останній абзац цього пункту стосується вас безпосередньо. Бухгалтер некомпетентний. Можете подати запит в МОН через сайт , доступ до правди’’ або звернутися до освітнього омбудсмена. Вам на 100% мають платити по І категорії.

До чого тут бухгалтер. Бухгалтер працює по наказам виданим директором закладу. В наказі про прийняття на роботу мали вказати з якою категорією та тарифним розрядом Вас прийнято.

Все зроблено, просто бухгалтер вважає себе богом. Важко щось доказати. Бо вона десь щось прочитала, їй хтось сказав. На даний момент прийшлося задіювати вищі інстанції, щоб трішки “поправити корону” на голові бухгалтера.

1 Вподобання