Як вступити до університету за індивідуальним графіком?

Теоретично така форма навчання я чула, що можлива. Але як це зробити? Я такого ніколи не бачила в умовах вступу.
Можливо хтось знає як можна навчатись не з групою, а за індивідуальним графіком?

Ви плутаєте. Вступити можна лише на денну або заочну форму навчання. А ось з 3 курсу навчання на стаціонарі можливе переведення на індивідуальний графік. Але лише у виші вирішать дадуть дозвіл чи ні. Швидше за все дадуть лише за умови, що Ви працюєте за спеціальністю

А в мене якраз навпаки. Необхідно, щоб перший-другий курс дозволили за індивідуальним графіком, бо в мене вже є декілька вищих освіт, і в мене є робота. Мені зовсім не хотілось би знов відвідувати укр мову за проф. спрямуванням (яку не дозволяють перезарахувати, бо ж вона за проф спрямуванням), не хочуть перезараховувати предмети, які я вивчала в коледжі (вони вирішили, що раз коледж і кількість годин трохи менша, то предмет не перезарахують, хоча в коледжі по цим предметам нас дуже добре оцінювали, та й програма така сама). Я б не хотіла втрачати час на ці, вже пройдені сто разів, предмети. А ось якраз в 3го курсу, коли всі предмети будуть нові, я б хотіла добре відівдувати. Що тут можна зробити?
Я знаю, є якісь шляхи. А ось які? Допоможіть вирішити.

Якщо у Вас вже є вища освіта, то вступайте не на перший курс разом випускниками шкіл, а за дипломом бакалавра ІІ вищу. Там буде вступ або за скороченою програмою або на 2-3 курс

Це неможливо. За цим напрямком лише стаціонар і з першого курсу. Це медичний інститут. Ще й заняття не 1 год 20 хв., як в звичайних вузах, а майже 2 години. Витрачати весь день на пройдені предмети нема ніякого бажання, та й знаю, що є шляхи індивідуального графіку.
Нажаль, для людей з попередніми освітами і працюючим, в медичних вузах ніяких привілей нема. Треба навчатись зі вчорашніми школярами, то хоч би був якийсь індивідуальній графік, щоб не сидіти зі вчорашніми школярами 2 години, вивчаючи те, що вже вивчив, а хоча б відвідувати за індивідуальним графіком, просто задля контролю знань.

нічим допомогти не можемо. дозвіл на індивідуальний графік надає деканат.

Якщо навіть й деканат, то вони ж мають керуватись якимись законами, загальними правилами навчання, затвердженими мон, хіба не так?
Чи за бажанням деканату? Наприклад, сподобався студент - дозволяють, не сподобався - не дозволяють? ))

підійдіть в деканат та запитайте в них ПОЛОЖЕННЯ про навчання студентів за індивідуальним графіком

Тепер зрозуміло. Дякую за відповіді!

1 Вподобання

Якщо це медичний інститут, можете забути про індивідуальні графіки, зарахування предметів, пройдених в попередньому університеті, скорочений термін навчання та інші речі, які є в нормальних вузах. Навіть тим, хто нещодавно народив і має на руках немовля, не йдуть на зустріч - або повноцінно відвідуєш пари, або йдеш в академку, жодних індивідуальних графіків. В багатьох вузах індивідуальний графік дають студентам, які офіційно працюють за фахом, але в медичному навіть ті, хто підпрацьовує медсестрою, все одно преференцій не мають.
До того ж, медичні вузи підпорядковуються МОЗ, а не МОН, тому там свої правила, нажаль((
Ви можете звісно спитати в деканаті, за питання в лоба не дадуть, але скоріш за все Вам жодних індивідуальних графіків не світить. Варіанти два: якщо це фармацевтичний факультет, можна перейти на заочку, а якщо медичний чи стомат - нажаль лише терпіти.