Атестація кандидата

Прошу допомоги!
Адміністрація коледжу категорично відмовляє в позачергоій атестації, у зв’язку з атестацією в 2021 році, отримала диплом кандидата педагогічних наук 15 травня 2021. Показую положення, пункт 4.7, а вона опирається на п.1.9. Телефонували в Департамент - те саме

До 10 жовтня заяву на позачергову атестацію.
Паралельно пишете запит до МОН через сайт , доступ до правди’’, відповідь приходить в межах 10 днів. Дасте почитати і атестуєтеся. Ви маєте право на позачергову атестацію без дотримання строку позачергової атестації. До речі, при написанні заяви, обов’язково вкажіть цей пункт.

2 Вподобання

Дякую, лист вже отримала, думаю його показати після написання заяви. Ще говорять необхідна методрозробка і відкритий урок на який запросять гостей з Департаменту. Та я цього не боюся, але чи це все необхідно?

До чого тут Департамент? А на що претендуєте?

Зараз мене перша категорія претендую на вищу категорію

Досвід роботи вивчається у закладі освіти. Департамент освіти тут точно ні до чого.

Сказали, готуйтеся, запросимо гостей з усіх коледжів Південного регіону на відкритий урок:grin::laughing:

Та нехай лякають🙂. Успіхів!

Щиро вдячна за допомогу

Доброго дня, підкажіть будь-ласка, заяву віднесла, але все-таки не хочуть атестувати, де можна оскаржити таке рішення?

Не атестувати взагалі не мають права. Ви заяву подали, атестація має бути. Це вже якщо рішення атестаційної комісії вас не влаштує, тоді подавайте апеляцію.

Будь-яка відмова неправомірна.
Якщо зовсім важко, то напишіть освітньому омбудсмену.

Дякую за швидку відповідь. Атестаційна комісія коледжу на засіданні може відхилити заяву?

Ні, не має жодного права

1 Вподобання

Доброго вечора, визвали на засідання атестаційнох комісії, директор заставляла забрати заяву, щоб в мене не було проблем. Чітко і ясно дала зрозуміти, що якщо не заберу заяву, то зроблять все можливе щоб неатестувати. Я звичайно не забрала заяву. Але не розумію, чому таке відношення після захисту, раніше я була супер викладач, а зараз профнепригодна)