Відшкодування коштів за бюджет

Добрий день. Я студентка 1-го курсу, навчаюсь на бюджеті, але вже зараз, до сесії, хочу відрахуватися та вступати на наступний рік. Підкажіть, будь-ласка, процедуру відшкодування коштів, якщо я відрахуюсь до сесії, то ніяку академічну довідку мені не видадуть, вірно? Що тоді приносити до наступного закладу? Як це все встигнути за 10 днів? І при подачі електронних заяв я маю вказати, що вже здобувала ступінь бакалавра за кошти держбюджету? Ціна, як я розумію, за семестр буде десь 30-40 тисяч? Допоможіть, будь-ласка.

Зараз нічого відшкодовувати не треба. Ось коли вже повторно будете рекомендовані і захочете навчатися на бюджеті, тоді на новому місці вам порахують суму.

Не видадуть, адже ви не складатимете жодної сесії. Вам повернуть атестат і сертифікат ЗНО. Ось ці документи і будете подавати. Це ж буде як новий вступ, академічна довідка не потрібна.

Так.

Сума відшкодування залежить від спеціальності і регіону, де розташований навчальний заклад.

Але ж ціна буде за один семестр, вірно? Я маю на увазі мені ж не виставлять 70 тисяч гривень за моє навчання довжиною в декілька місяців. І про всяк випадок, мені краще самій запитати процедуру відшкодування в приймальній комісії наступного року чи вони самі повідомлять? Якщо я звісно вступлю на бюджет. Дякую.

Так, за один семестр. Думаю, 70т не буде, але 30-40 цілком можливо. Все залежить від спеціальності і регіону.
Про відшкодування,думаю, самі повідомлять, адже у них буде вся інформація з ЄДЕБО. Можна і запитати. Але все це буде аж після наказу про зарахування на навчання.

а якщо я вкажу, що вже здобувала ступінь, ВНЗ не поставлять мені відмову?

Не имеют права. Нет такого основания для отказа.