Відпустка ! Планова

Підскажіть будь ласка в такому питанні ! Колега пішла на лікарняний ( перед пологами ) у березні , нею залишилася не використана щорічна відпустка планова ! 19.08 вона виходить із лікарняного по пологах і хоче виходити на роботу , але вийти хоче на місяць і взяти потім планову відпустку ( яка вже зароблена ) на 56 днів ( отримати кошти відпускні та оздоровчі ) і через 56 днів приблизно у кінці листопада вийти на роботу ! Чи це можливо ? В законі написано шо відпустка надається під час літніх канікул , але ж якщо вона вийде на роботу то літом прийде відпустка вже нова зароблена а ця так залишиться не використана . Питання в тому чи може вона взяти ці 56 днів зароблених по серед року а в літку наступного року то вже буде нова зароблена відпустка

Вона може взяти цю відпустку відразу після закінчення лікарняного, згідно Закону про відпустки. І відгуляти свої 56 к.дн. Але, якщо вона вийде на місяць на роботу, то зможе брати цю відпустку лише в канікулярний період.

При складанні тарифікації її обов’язково мають протарифікувати, а її години будуть замінятися, поки вона буде у відпустці. Але це буде можливо, якщо вона з 19.08 піде у відпустку, а не на роботу.