Рейтинговий список

Доброго дня, мене цікавить робота рейтингового списку, при реєстрації на сайті для подання заяв до вступу (vstup.edbo.gov.ua) я надав всю інформацію(Бал ЗНО, свідоцтво з оцінками й т.п.) і ось я нарешті вирішив перевірити своє місце у списку і побачив, що у пункту “деталізація” в мене стоїть все, окрім бала ЗНО, хоча в інших усе стоїть , воно само з часом з’явиться , чи вже починати плакати?..

А можете додати скріншот Вашої деталізації? Який статус Вашої заяви?

Не зовсім зрозумів про статус…
На скріншоті видно, що у людини вище є бал, а в мене навіть їм і не пахне…

Ось рейтинговий список, може знадобиться…

Там точно якийсь технічний збій. Зателефонуйте в приймальну комісію. Можливо, Ви некоректно обрали результат ЗНО в електронній заяві? Чи Вам всі дані вносили в ПК? (Бачу, що Ви вже подали оригінали документів.)

Та наче всі дані були занесені, приймальна комісія каже, щоб передзвонив у понеділок, все ж таки зачекаю на їх вердикт…

Там внизу є такі ж вступники - без бала ЗНО (або іспиту). Отже, Ви не один такий.

Наскільки я розумію, отой вибір між результатом ЗНО та іспитом (або-або) є важливим.

У колледжей нет большого стимула правильно заполнять данные в базе - в МОН на них смотрят сквозь пальцы. Колледжи, особенно для тех, кто после 9го, проводят все на локальном уровне, по старинке. И они ведут базу ЕДЕБО, фактически, для себя, с разными “непонятными” пометками :slight_smile:
Я столкнулся в другом колледже, что у человека уже точное прохождение на бюджет (по внутренним спискам на стенде колледжа), а в ЕДЕБО он даааалеко внизу ) Просто, перед ним уже все отказались от этих заявок в пользу других, а в базу в ПКи не вносили - некогда :slight_smile:
В общем, лучше им позвонить.

Спасибо,буду им названивать)