''Ви проходите на бюджет''

Доброго дня. Подзвонили із ЗВО і сказали, що ‘‘Ви проходите на бюджет по 2 пріорітету, привозьте документи, кабінет такий-то і т.д…’’. Перед цим три дні назад дзвонили з цього ж ЗВО і сказали, що ‘‘Ви можливо проходите на бюджет по 1 пріорітету (розпитали чому хочемо на їх спеціальність), чекайте закінчення прийому документів’’. Випливає таке питання, що таким чином промишляє ЗВО? Адже прийом документів ще не закінчився, остаточні результати ще не зрозумілі. Чому вони вже звуть до себе по 2 пріорітету? Ми чекаємо, що там буде по 1 пріорітету, ще шанс поступити на бюджет є. По процедурі відбору мають же спочатку подзвонити по 1 пріорітету і сказати, чи поступили на бюджет. Якщо ні, то запропонувати вже по 2 пріорітету. Щось не зовсім зрозуміло такі дії ЗВО.

До 28.07 Ви нікуди не проходите на бюджет (хіба що достроково по квоті). Усі дзвінки з приймальних комісій нічого не варті без рекомендації, яку Ви отримаєте (або не отримаєте).

Ось коли отримаєте, тоді й повезете оригінали документів у ЗВО.

2 Вподобання

Виходить по 1 пріорітету дзвонила адекватна людина, яка просто розпитала чому хочемо на їх спеціальність і повідомила про те, що шанси є, але потрібно чекати кінцевих результатів. Но от дії іншої людини не зрозумілі. Навіщо говорити, що ‘‘ви проходите по 2 пріорітету, везіть документи’’? Вони ж ще не знають, що у нас там буде по 1 пріорітету. Адже спочатку по ньому нам мають подзвонити і повідомити результат, правильно?

Так, дзвінок щодо 1-го пріоритету цілком вписується в закони логіки. :slightly_smiling_face:

Вам не треба чекати дзвінків. Ви побачите у своєму кабінеті вступника 28 липня, за яким пріоритетом отримали рекомендацію на бюджет. І це буде лише одна рекомендація.

Дякую за інформацію. А о котрій годині цей статус, якщо пощастить, повинен з’явитися? Якщо з’явиться, то потім все ж потрібно чекати дзвінка від ЗВО?

Навіщо чекати дзвінків? Часу до 02.08 обмаль. Підготуйте завчасно всі документи і їхні копії, дочекайтеся рекомендації - і гайда в омріяний виш!

1 Вподобання

Дякую) Поменше би було таких людей у ЗВО, які пудрять мізки і вводять в оману… Адже через них і з’являються такі от питання.

Звонок из ПК - это инициатива кого-то из ПК.
Цели разные, но суть одна - все, что вам скажет неизвестный (может даже НЕ из ПК) по телефону - должно быть согласовано с официальными Условиями приема 2021 и Правилами приема вуза.
И в обоих этих документах есть конкретные даты, когда мнение работников ПК может что-то значить и на что-то влиять.
Так вот - срок еще не пришел.
После публикации рекомендаций на бюджет работники ПК должны (должны!) вызывать и помогать рекомендованным на бюджет быстренько привезти документы и отработать процедуру зачисления бюджетников.
А когда сроки регистрации рекомендованных на бюджет закончатся - работникам ПК разрешается начинать процедуры приглашения подавших заявки - обзванивать и приглашать абитуриентов - на контракт. Не раньше!
Таким образом, все звонки работников ПК вне сроков означенных в “условиях” и “правилах” - являются рекомендательными и совещательными.

Человеческими словами, если вы собираетесь что-то сделать после таких звонков - вы делаете это добровольно и по собственной инициативе! :wink: Работники ПК от вас в момент открестятся. Скажут, что они не знают, кто звонил, или что это была - шутка.

Почитайте наконец документы, блин! Ну елки-палки! Это ненормально, если вы принимаете решения, влияющие на вашу жизнь, руководствуясь звонками от незнакомых людей! И не знаете правил этой “игры”. :slight_smile:

1 Вподобання

А хто говорив, що після цього дзвінка ми відразу ломанулись везти їм документи :slightly_smiling_face: ?Мені було просто цікаво, що таким чином вони хочуть добитися :thinking:. Тим паче більше хочемо піти по 1 пріорітету, чекаємо закінчення прийому документів…

1 Вподобання

я не представляю, как это может выглядеть в масштабах, например, кну или, скажем, лну?