Коледж не дає атистату, тільки академ довідку рік навчання 2016-2018

Доброго дня. Відучився у коледжі 2 курси, дали академічну довідку. Деякі кажуть, що коледжи не дають атестату, але він мені потрібен для отримання диплому в іншому коледжі , що мені робити з академ довідкою. В іншому коледжі посилають до вечірньої школи

з якою метою Вам необхідний атестат? Яким чином Ви хочете отримати диплом в іншому коледжі? Ви навчаєтесь в 2х коледжах одночасно? переводитесь з коледжу в коледж? якщо останнє, то Вам правильно дали академічну довідку для переведення. Чи Ви хочете відрахуватись і вступати наново? Ви в коледж вступали на базі 9-го чи 11 класу? Якщо 9-го, то атестату у Вас ще немає, і не факт чи він буде в цьому році, бо деякі коледжі ростягують отримання пзсо до 3-го курсу.

О побачила, що вчились ще в 2016-2018 році. Але все одно не зрозуміло чи отримали Ви пзсо. Яким чином Ви відраховувались? Якщо Ви дійсно відрахувались бо завершили отримання пзсо, і не захотіли отримувати освіту за спеціальністю, то Вам після відрахування та обхідного листа мали віддати всі Ваші документи, включно зі свідоцтвом про бзсо (воно у Вас є?)

1 Вподобання