Відмова від 0,5 педорга

добрий день! маю навантаження 18 годин +0,5 навантаження педагога-організатора. не дивлячись на воєнний стан у державі, дистанційне навчання в школі, через відсутність укриття, керівник вимагає працювати зі школи, керуючись «як це педагог організатор може працювати дистанційно».
чи можу я відмовитися від цих 0,5 організатора?
і якими документами керуватися, щоб не бути прив‘язаним до школи в період дистанційного навчання? лише листом МОН № 1/7322-22 від 30.06.2022?

Звісно можете відмовитись. Пишіть заяву про звільнення з посади. Цікаво яку роботу як педагог-організатор Ви взагалі здійснюєте під час воєнного стану та дистанційного навчання? Я знаю, що в нас у школах дійсно ведеться гурткова робота. Дітей після дистанційних уроків збирають в школі на гуртки, запрошують періодично ляльковий театр. Все це звісно для бажаючих, але не в дистанційному, а в очному режимі. Вочевидб саме такої роботи й вимагає від Вас директор. Не хочете, то маєте право звільнитись

1 Вподобання

мається на увазі проведення заходів онлайн. це вимагає тривалішої підготовки, ніж очно. крім роботи в школі, навчаюсь в університеті, то часу зовсім обмаль лишається на відпочинок. зразок заяви можна взяти в адміністрації закладу?

зразок заяви про звільнення можна взяти будь-де в інтернеті. Структурно вона нічим не відрізняється від будь-якої заяви, яку Ви пишете (хоч і на відпустку)

1 Вподобання