Смайлики/звірі)

питання до таких ветеранів Вступної кампанії як ValKalina і Chevalier))
"смайлик на абіт = бюджет " - правило? чи статистика каже про інше?)

Тут є посилання на матеріал з поясненням:

Ох, как хотелось бы надеяться и верить, что смайлик - это “оно”, то самое! :pray::hugs:

На абит хелп ещё посмотрите, у них более позднее обновление базы было. В поиске найти себя. Потом надо жать на фамилию по приоритетам, появляются списки со зверушками. Если зверушка - возможен бюджет.

Прелестный синий китёнок по 1 приоритету. :hugs::hugs::hugs:

Ох…если бы это всё было реально :pray::pray::pray:

1 Вподобання

У нас тоже кит :smiley: по первому.

1 Вподобання

Минулого року у нас смайлик по першому,а потім по другому пріоритету на абітпошуку висів дуже довго. Навіть коли ми вже самі бачили (звичайно на ЄДЕБО), що не влазимо в максимальний обсяг бюджетних місць (ці цифри брали з “трошки захованого” файлика з печатками на сайті МОН, бо навіть на ЄДЕБО ця цифра з’явилася після закінчення строку подання заяв). Тому я не знаю на яку цифру орієнтувалися смайлиководи. Напевно на ліцензований обсяг. А ви ж розумієте, що без цих цифр це фігня, а не розрахунки.

На абітхелпі після другої хвилі списків з широким конкурсом якесь звірятко чомусь висіло на 5 пріоритеті в КНУ. Це при тому, що на 3-4 пріоритеті ми були в топ 3 на закритій (фіксованій) пропозиції. Власне і вступили за третім пріоритетом.

Тому смайлики🙃/звірята😺 працюють… але не зрозуміло як, не завжди і можливо не там. Проте це гарний знак і це вже точно краще ніж його відсутность.

4 Вподобання

А когда начинает работать система отбора, никто не в курсе?
На едбо вечернее обновление без изменений (утром еще были изменения).

У нашого вступника теж зараз смайлик і кит за 1-м пріоритетом, але я щось не дуже вірю в таке щастя - надто вже далеко до омріяного бюджету. 2-й там у нас апріорі недосяжний (я пропонував ту спеціальність замінити). А ось шанси на 3-5 стовідсоткові, звісно, якщо не підведе широкий конкурс щодо виділення бюджетних місць саме нашому ЗВО.

Когда все вузы закончат финальную обработку всех полученных заявок.
Думаю, на сам расчет технарям нужны сутки-двое. Остальное - ПК добивают свои заявки

1 Вподобання

Глянув на смайлики однієї знайомої абітурієнтки (якось писав, що вона подала на медицину бал з мови, хоча бал з мови та літератури був більшим). На 4 її заяви ДВА :upside_down_face:. Я розумію, що з її 196+ вона, звичайно, проходить по всім пріоритетам, але два смайла це перебір.

Це я до того, що смайлиководи поганенько налаштували свою шарманку.

Может просто однофамильцы? Вы точно это увидели? Я вот тоже по знакомым с высокими балами “прошлась” , ни разу по два смайла не попалось. Проверила человек 20))))

Точно. Цього року з цим прізвищем та ініціалами (для абітпошуку повне ім’я та по батькові не підходять) лише 4 заяви з чотирма різними пріоритетами. Та й бали зі всіх предметів ЗНО і Свідоцтва ідентичні.

а на абіт хелп? як мені здається, там все наочніше можна побачити)

На хелпі лише один :whale: біля першого пріоритету. І хелп знайшов 5 заяву.
Вирішив ще раз на ЄДЕБО переглянути. Вже є шість заяв. Одна на контракт. Чогось психанула, бо там з регіональним коефіцієнтом в неї вийшло 200 балів.

Сын поступал в 2019. Смайлик появился на 3 приоритете. Туда он и прошел на бюджет. Так что смайлики работают)

2 Вподобання

Если одна фиксированная, то два смайла,тоже видела.

От якби цих звірів можно було офіційно використати), а то ми чекаємо “рекомендовано”, щоб потім відрахуватися з другого курсу коледжу з дозволом служб соц.захисту (неповнолітній) і встигнути документи вчасно відвезти

и у моего сина сейчас тоже смайлик на “поиске” и кит на “хелпе” на заяве первого приоритета. ну дай то бог и широкий конкурс!

У нас на абіт хелп і на абітпошуку різні результати. І такими вони були і до оновлення (25.07) і після. Зараз “змагаються” 4 і 5 пріоритети. І ці два вузи в різних містах…Якось ще треба добу протриматись до офіціальних даних.