Я бажаю вступати на прикладну математику і не можу обрати вуз.Я бажаю ходити в універ і відчути всі фарби студенського житття .Також хотілось би дізнатися в яких вузах наймеше корупціі.
в звичному режимі працюють практично всі виші. Просто в одному виші можуть одні спеціальності працювати в звичному режимі (лабораторні роботи у хіміків не можна зробити дистанційно), а інші (наприклад історики) - в дистанційному. Тим більше, що це в цьому році, а наступного року все може змінитись, і в звичний режим вийдуть всі. За своїм досвідом можу сказати, що найменше корупції у рейтингових вишах, на профільних спеціальностях, де набір не 10 людей, аби зайняти роботою викладачів.
Сейчас всем вузам неожиданно открылась выгода дистанционного обучения! )
Оказалось, это экономит деньги: не надо тратиться на коммуналку, поддержку оборудования и учебных площадей. Меньше денег уходит на мероприятия )
Так что дистанционка - это новый модный тренд, который больше выгоден самим вузам, чем студентам. И откажутся они от нее только по приказу МОН. А приказа МОН до конца войны точно не будет - они не возьмут на себя ответственность за опасности войны, связанные с концентрацией людей в одном месте.
Таким образом, хотите чистого офлайна - ждите конца войны. Вузы в этом деле торопиться не собираются. )
Цього не можна передбачити до кінця війни аж ніяк. Скоріш за все атаки на енергетичну інфраструктуру продовжаться, а отже навіть топові вузи не зможуть собі дозволити повноцінне опалення та освітлення навчальних корпусів та гуртожитків. І від цього не застраховані вузи навіть в Ужгороді чи Чернівцях, про Харків чи Одесу навіть мови немає. Ви можете 1 вересня вийти на очне навчання, радісно походити місяць на пари, а потім з жовтня піти на дистанційку на весь опалювальний сезон, і наступного разу потрапити в навчальний корпус в травні.