Неправильно висталвена оцінка

Доброго дня, підкажіть будь ласка, що робити і до кого звертатися.
Зіштовхнулась з неприємною ситуацією, навчаюсь у коледжі і вчитель переплутав оцінки, виставивши неправильну атестацію.
Розмовляла з куратором і зав відділення, на що всі кажуть-" нічого зробити не можна"
Попередньо оцінку ніхто не оголосив, дізналась вже після сесії.
Не знаю, що робити, бо через цю помилку не виходжу на підвищенну стипендію.
Спілкувалась з вчителем, він признав свою помилку, але теж нічого зробити не може.

А чим підтверджено те, що оцінки переплутані? У Вас вони різні у відомості і заліковій книжці? То треба підійти з заліковкою до навчальної частини

Ні, у мене стоїть дві атестація 11 і 9, річну поставив 9, я написала вчителю, він сказав, що переплутав останню оцінку ( за лабораторну роботу, там стоїть 8) з атестацією.

тобто у Вас не було з предмету ніякого іспиту? росто проставляється річна за результатами поточних оцінок за рік? Ніде в документах не вказано, що річна оцінка має бути середнім результатом. “За загальним правилом, МОН рекомендує здійснювати річне оцінювання на основі семестрових або скоригованих семестрових оцінок з урахуванням динаміки результатів навчання учня / учениці та сформованості уміння застосовувати набуті знання.”. Тобто річна оцінка при семестрових 11 і 9 може бути 9, якщо вчитель бачить погіршення якості навчання (а особливо, якщо ще й 11 за І семестр “натягнута”). Тому жодних порушень тут немає.

2 Вподобання