Атестація викладача коледжу

Добрий день . Потребую поради. Викладач хімії, фізичної, аналітичної хімії,в коледжі працювала 5 років за сумісництвом. Зараз перейшла на постійну роботу в коледж, працює як основний працівник рік.Освіта за дипломом- вчений агроном. Як атестувати такого викладача?? Чи може він претендувати на ІІ категорію? Щиро дякую!

Він магістр? Що таке “вчений агроном”? Якщо має магістерську освіту, то звісно має право після 5 років отримати ІІ категорію. Чому ні?

Дякую Вам, шановна пані. Людині не дають конкретної відповіді. На мою думку, законом дозволено викладати фахівцеві, який не має педагогічної освіти. Викладач працювала в хімлабораторії. Через відсутність фахівця у коледжі, її запросили на роботу. Курсову підготовку як викладач хімії пройшла, має вищу освіту. Працює 5 років. Має повне право атестуватися на ІІ категорію. А “Вчений агроном”- так називається її спеціальність у документі про вищу освіту, закінчила СГ інститут. Має два інші дипломи: технікум харчової промисловості, де основним предметом була хімія. Також іще один диплом про вищу освіту. Хоче атестуватися, але чомусь зрозумілу для неї відповідь від відповідальних за це осіб, не може одержати. Дякую, що Ви допомогли мені впевнитися у своїх судженнях. З повагою-О.Г.