Не має можливості надати вчителю повну ставку через реорганізацію закладу

Добрий день. У вчителя є наказ на повну ставку. Наш заклад планують реорганізувати в гімназію з вересня. І так, як вже не буде 10, 11 класу, то згідно до навчальних планів, не має можливості надати вчителю повну ставку. Як це можна пояснити йому на основі документів? Тому що він не розуміє, що це не той випадок, коли йому просто так не хочуть дати 18 годин, їх просто не буде звідки взяти. Дякую

менше 18 год. лише за його письмовою згодою

Все просто: за два місяці (мінімум) даєте вчителю повідомлення про зміну істотних умов праці (обов’язково вказуєте, що з 01.вересня 2023 року НЕ МОЖЕТЕ забезпечити вчителя повним тижневим навантаженням). Вручаєте вчителю повідомлення під особистий підпис (один екземпляр повідомлення залишаєте у себе). Якщо вчитель відмовляється ставити підпис - при мінімум двх свідках вголос зачитуєте йому текст повідомлення і складаєте акт, я якому вказуєте, що такий вчитель з повідомленням ознайомлений у присутності таких осіб.
Окрім цього маєте у вчителя взяти згоду (або НЕ згоду) працювати з неповним тижневим навантаженням. Якщо ви СПРАВДІ не можете забезпечити вчителя годинами і він відмовляється (не згоден) працювати з неповним тижневим навантаженням - його можна звільнити відповідно до КЗпП.

2 Вподобання