Допоможіть зробити зачистку на цьому форумі від засланих козачків

Прохання до усіх небайдужих допомогти зробити чистку в освіті на цьому форумі.
Як побачите коментар den.teacher.interpre
обов’язково надсилайте модераторам скаргу за порушення спільноти, а саме:

Шановні модератори, велике прохання!
Викресліть цю людину den.teacher.interpre
з форуму, забаньте її. Причини:

  1. Цей чоловік знаходиться в росії, закінчував російські університети і вже одна згадка на українському форумі освіти про російську систему освіти - неприйнятна!
  2. Ця людина неодноразово матюкалася, хамила, посилала людей на форумі, зневажала думку інших, чим порушувала правила спільноти. (Він повидаляв ті пости, але є багато свідків нецензурних висловлювань)
  3. Ця особа є засланим козачком, бо каламутив воду, пропагандував на цьому форумі систему освіти в росії і давав поради українцям, будучи зараз освітянином в Санкт-Петербурзі.
  4. Ця людина являється сексистом і великим прихильником, повторююсь, РФ!
    Бо, цитую слова з коментарів того чоловіка:
    “Є в мене українські дипломи, мені чхати на них.”
    “Зараз через Санкт-Петербург проходжу професійну перепідготовку на вчителя російської мови та літератури.”
    “Ви точно жінка, бо тільки вона так міркує десятим місцем, щоб усе перевернути”.
    “Я українець, але я на загарбаній території, тож не мені думати про вашу українську профперепідготовку”
    “Це вам не ринок, щоб листуватися, школярі тупоголові.”
    “А продукти за який хер я тут купую? За твою гривню?? Хоча б думала мізками”
  5. Цей чоловік являється психічно неврівноваженим. Таким не місце в освіті!

Я думаю, що більшість користувачів підтримає моє прохання. Давайте почнемо робити чистки і в освіті. Те, що людина(а можливо бот) говорить українською мовою (а можливо навіть через перекладач) не дає йому права сидіти на цьому форумі.





Порядок в Україні починається з кожного з нас! Воюємо на своєму фронті. Наближаємо перемогу разом!
Дякую! Слава Україні! Героям слава!:ukraine:

1 Вподобання

Пані Оксано, Ви все правильно підмітили. Але вступивши з ним у суперечку - Ви йому зробили послугу. Неозброєним оком видно, що це просто реклама (людина хоче “просунути” свій “продукт”) - тому просто ігноруйте. Вже помічав цього “магістра” на інших форумах (під іншим ім’ям, але з тим самим наративом і як під кальку написаним текстом). Тому бережіть свої нерви ))))))

3 Вподобання

Дуже дякую Вам за підтримку❤️
Що ж, це не дивно, що такі люди хочуть лише "реклами":grin: Згодна з Вами. Звісно, ніяких нервів і суперечок)) Таких як він багато існує і буде. Просто в мене є такий великий недолік– загострене почуття справедливості: подобається тролити над тупістю, та не люблю, коли інших ображають та ще й пропагандою займаються(
Напевно цей допис більше для того, щоб користувачі знали своїх “героїв”, а адміністратори цього форуму робили висновки, що треба зробити при реєстрації більше якихось перевірок(наприклад, за телефоном+380). Це захистить від спаму, купи фейків й закордонних реєстрацій. Як ні як форум, якщо можна так сказати,– неявно офіційний для української освіти, де запитують важливі освітні питання у спеціалістів. Не форум для комп’ютерних ігор чи знайомств і, навіть, не порад для домогосподарства😁 Можливо я дуже прискіплива, але хотілося б покращити системи автентифікації й авторизації)) А так звісно: вестися на провокації і маніпуляції, - неблагородне діло😊 Дякую)

3 Вподобання