Робота батьків та онлайн освіта першокласника

Чи передбачено законами компенсацію чи включення до стажу часу за те, що я вимушено перебуваю без роботи через онлайн - освіту свого шестирічного сина?

Є послуга “муніципальна няня” для дітей до трьох років. Для старших дітей нічого такого немає.

В доповнення зазначу, що онлайн освіта жодним чином не впливає на роботу батьків. За вашим бажанням, ви можете працевлаштуватися.

1 Вподобання

Як це не впливає? Може, ще й скажете, що я можу залишити шестирічну дитину вдома без нагляду? Якщо ви не можете дати відповідь на запитання, тоді краще взагалі нічого не пишіть, бо таке враження, що у вас в голові вітер віє.

А от хамити не треба іншим людям. Ви запитали– Вам відповіли, що це брєд, якби всім давали гроші чи стаж за вимушену онлайн освіту дитини під час війни чи пандемії. Усі претензії до ×$йл@ і кацапів з їх “невчасною” війною і ракетними обстрілами. Усім батькам зараз важко з дистанційками. Хто на дідусів з бабусями залишає, хто переходить на онлайн-роботу чи просить роботодавця працювати з дому. В кінці кінців перевести дитину в школу, де є офлайн навчання. Вихід можна спробувати знайти, якщо вітру в голові немає й не скиглинням гарчати на всіх😉

3 Вподобання

Дякую за роз’яснення і велику кількість варіантів, от тільки всі ці варіанти ми перепробували, і жоден з них нам не підходить, так як проживаємо ми в сільській місцевості, де навіть автобус у нас відмінили. А не знаючи ситуації, говорити про те, що дитину 6 років можна дома саму лишати, моя думка не змінилась, то вітер в голові гуляє.

1 Вподобання

Можу розповісти як моя подруга виходить з положення. Вона з дитиною та невістка зі своєю скооперувались втрьох з бабусею. Всі троє беруть відпустки по черзі аби сидіти з двома дітьми.

3 Вподобання

Що за агресія?
Щось забагато Ви хочете, ще й хамите людям, які тут допомагають

3 Вподобання