Атестація під час навчання в магістратурі

Добрий вечір. В цьому році вступила до магістратури (заочне навчання). В школі працюю 14 років. В цьому навчальному році прохожу атестацію. Повинна атестуватися на вищу категорію, але мені чомусь недозволили, і я повинна підтвердити свою 1 категорію. Чи маю я право (номер закону) відмовитися від підтвердження 1 категорії у зв’язку з навчанням в магістратурі.

1 Вподобання

Ви навчаєтеся на іншу спеціальність?

Працюю вчителем початкових класів, навчаюсь на практичного психолога

Підсумкове засідання АК буде навесні. Я взагалі не розумію, як можна дозволити чи не дозволити зараз, на початку навчального року претендувати на якусь категорію. Звісно, це протизаконно.
Якщо вам сказали, що на підтвердження, то напишіть заяву на присвоєння наступної кваліфікаційної категорії. Написання таких заяв Типовим положенням не заборонено і вона обов’язково має бути прийнята до розгляду.

Розмовляла з директором школи, нажаль не дозволили написати заяву на підвищення кваліфікації “Вища категорія”. Тому що ТВО так розпорядились. У вчителя, який іде на вищу категорію мають бути досягнення.
Які можуть бути досягнення, якщо протягом 4 років, карантин, тепер війна. Чи є підставою досягнення вчителя семінари, вебінари - це все підтверджено сертифікатами, дипломами (за 5 років)?

1 Вподобання

Так, це досягнення.
І ще. Вам ніхто не може заборонити писати заяви. Ніхто. Навіть міністр освіти. Не ведіться на їхні усні вказівки, пишіть заяву

2 Вподобання