Чи будуть дійсні результати НМТ (ЗНО 2022) у вступній кампанії 2022-2023 років

Я складав НМТ з трьох предметів і відповідно маю бал з цих предметів. Мені потрібно лише два предмети для вступу до ВНЗ на 2 курс. Чи зможу я їх використати, чи ні?

Справа в тому, що для того, щоб достеменно знати, які сертифікати ЗНО (НМТ) можна використати для вступу наступного року - треба дочекатися офіційних документів про Умови вступу до ЗВО в 2023 році. Наразі такого документа немає. Зазвичай це оприлюднювалося в жовтні, але цього року, схоже, можуть не встигнути у зв‘язку з війною.

От тільки сьогодні на сайті МОН з‘явилося повідомлення про підготовку до вступу 2023. Буде прийом в особливому порядку, як саме це буде, ще не вирішено. Там пропонується після змін в закони, після затвердження цих змін у ВР, тобто не так все просто і швидко… Але все буде, тоді і дізнаємось. А поки почитайте про це тут:
https://mon.gov.ua/ua/news/shodo-pidgotovki-do-vstupnoyi-kampaniyi-2023-roku

5 Вподобань

Сьогодні на сайті МОН з‘явилася нова інформація щодо вступу 2023. Це ще не Порядок прийому до внз, але висвітлено основні моменти майбутньої вступної кампанії. Ознайомитися можна тут:
https://mon.gov.ua/ua/news/mon-yak-alternativu-zno-rozglyadaye-provedennya-u-2023-roci-udoskonalenogo-nmt

Відповідаючи на ваше запитання, можна сказати, що в 2023 році будуть дійсні результати НМТ 2022 року і результати ЗНО 2020 і 2021 років.

2 Вподобання