Атестат про повну загальну середню освіту

Доброго вечора . Я навчався в коледжі ще в 2004 , поступав після 9 класу , в 2006 мені не дали атестат про повну середню освіту . Тепер я хотів поступити в інший коледж там затребували атестат про повну середню освіту. Звернувся я до цього кодежу де я колись навчався і хотів щоб вони видали мені атестат про повну загальну освіту вони відмовили сказали що тільки цей диплом що ми вам видали в додатку є ваші оцінки а атестату ми не можемо видати

Вопрос непонятен.
Они все правильно сказали. Меньшее является частью бОльшего. Ваш диплом также может являться и документом о ПЗСО, заменителем аттестата, так как должен квалифицировать не только ваше среднее образование, но и уровень на ступеньку выше. С ним можно будет поступать наравне с аттестатом.
Какого уровня ваш диплом? Младшего специалиста?

Так мені дали диплом молодшого спеціаліста, але в коледж де я хочу поступити тільки можна коли є атестат інакше ніяк.

у 2004 році вже мали крім диплому видавати і атестат. Швидше за все коледж не замовив їх виготовлення для своїх студентів. Це ті хто навчались раніше отримували лише диплом і все.

2 Вподобання

Але як мені в цій ситуації поступити коледж відмовляється подати на виготовлення атестату .

Поступіть на базі свого диплому у ВНЗ на 2 курс

А я вважаю, що вам треба звернутися до МОНу, щоб вони дали чіткі роз’яснення з цього приводу. Бо я не розумію, чому вони відмовляються зараз зробити вам дублікат атестату.

а можна посилання на ці роз’яснення? чи можу я отримати атестат після 3 курсу,(ЗНО після 3), щоб вступити у ВНЗ, якщо в училищі ще півроку залишиться вчитись?