Зміни до нових штатних нормативів

Доброго дня. Відповідно до Типових штатних нормативів закладів ЗСО від 06.12.2010 року. Так як наш заклад став гімназією, то у ньому відповідно до цих штатних нормативів було введено додаткову посаду заступника з НВР. Але у 2021 році до Типових штатних нормативів були внесені зміни. Зокрема, там зазначається, що додаткова посада заступника вводиться в таких випадках:
у спеціалізованих середніх школах I-III ступенів з поглибленим вивченням іноземної мови, ліцеях, гімназіях та колегіумах, які створені до набрання чинності законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту» та приведення статутних документів цих закладів у відповідність до законодавства, а також у ліцеях, що забезпечують здобуття повної загальної середньої освіти на декількох рівнях відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту», вводиться додатково посада заступника директора.
2022 року наша заклад став, ліцеєм, шляхом перейменування. Зрозуміло, що з 2027 року коли він буде багаторівневим, тоді додаткова ставка буде. Але чи може бути зараз? Так, наш заклад став гімназією до набрання чинності законів, так, статні документи ми привели у відповідність до законодавства. Але я все одно не розумію, чи може ця додаткова ставка зберегтися після перейменування закладу на ліцей чи ні. Дякую.