Інформаційні системи та технології


Плануєш вступати на ІТ в цьому році?
Не можеш визначитися з університетом та спеціальністю?
Тоді запрошуємо на навчання до нас на Кафедру “Інженерії Програмного Забезпечення Автоматизованих Систем”,Спеціальності 126 у Державному Університеті Телекомунікацій! Ми пропонуємо вивчення програмно-апаратних комплексів,мов програмування:Java,C++,Python,комп`ютерне моделювання,Веб-Дизайн,курси з Arduino і багато всього іншого та цікавого,що є актуальним на сьогоднішній день та перспективним в майбутньому!

За більш детальною інформацією запрошуємо Вас на день відкритих дверей з відео-екскурсією де ви зможете дізнатися про переваги навчання у нас, отримаєте відповіді на свої запитання,ознайомитеся з алгоритмом дій для вступу та початку навчання у 2022 році, а також зможете оглянути навчальні лабораторії нашої Кафедри які обладнані усіми необхідним технічним,програмним забезпеченням,за допомогою наших партнерів з Huawei,Vodafone,MikroTik.

Онлайн-зустріч відбудеться сьогодні (2 серпня) о 15:00 у форматі онлайн, для участі приєднуйся до телеграм-каналу Telegram: Contact @ipzasdut та отримуй посилання за годину до події.

Чекаємо на Вас!