Обов'язкові предмети ЗНО

Доброго дня! Хотіла б запитати за обов’язкові предмети для здачі на ЗНО. Можете, будь ласка, підказати мені предмети, які я маю здати, щоб успішно випуститися зі школи? Дякую!

В зв’язку з війною ситуація непередбачувана, однак починати готуватися варто вже зараз. Радив би чотири: українську мову, математику, історію України та іноземну.

Дуже дякую! Тобто все таки 4 обов’язкові? Тому що моя сестра здавала 2 роки тому і були лише 3 обов’язкові.

Так, але два з них були вже встановлені, і стосовно двох було право вибору. До війни було так: випускники повинні були скласти тести із чотирьох навчальних предметів: українська мова та література, математика, історія України або іноземна мова (один з них на вибір) і четвертий з переліку (історія України, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова).

Результати чотирьох мали зараховуватися як ДПА, а для вступу до вузу мали комбінувати три потрібні залежно від обраної спеціальності. Однак ввійна ввела свої корективи і з’явився НМТ. Ніхто не знає, скільки вона ще триватиме, тому ви маєте бути готові до різних сценаріїв розвитку подій.

1 Вподобання

Дуже дякую! Ще будь ласка, питання: як я розумію, то оцінка ДПА буде враховуватися лише за українську мову (без літератури)?

ДПА завжди було лише з мови. Мова і література два окремі предмети

2 Вподобання