Про виплату оздоровчих вчителям

Чи правильно мені виплатили допомогу на оздоровлення ?

Я заступник завідувача філії з НВР (0,5 ставки) та вчитель української мови з навантаженням 19 годин. Маю півтори ставки. Мені виплатили півставки допомоги на оздоровлення, пояснюючи це тим ,що за основним місцем роботи я заступник завідувача. А як же ставка вчителя? Статтею 57 Закону України «Про освіту» передбачено, що держава забезпечує педагогічним і науково-педагогічним працівникам, зокрема, виплату допомоги на оздоровлення у розмірі місячного посадового окладу (ставки заробітної плати) при наданні щорічної відпустки .

Так дійсно, оздоровчі дійсно виплачують за основним місцем роботи. В розмірі посадового мається на увазі те, що, якщо у Вас навантаження 2 ставки, то отримуєте не за навантаженням а лише в розмірі ставки.

Дякую. У мене ставка вчителя і 0,5 ставки заступника. Оздоровчих виплатили 0,5 ставки . Я не вимагаю 1,5 ставки, а лише посадовий оклад. Це не так?

Для того аби отримати посадовий оклад в розмірі повної ставки, основним місцем роботи має бути “вчитель”. За двома різними посадами (0,5 заступника і 0,5 вчителя) оздоровчі і грошова не сплачуються. Виплата йде саме за основним місцем роботи, а не за місцем сумісництва