Аварійний стан гуртожитку

Добрий день. З початку воєнного стану гуртожиток заборонив проживати у ньому, зсилаючись на те що він у аварійному стані.
На даний час там проживають викладачі та їх сім’ї. До 30 червня адміністрація повідомила, що потрібно забрати речі. Що робити якщо такої змоги не має, попри те, що знаходжусь в Україні?
До воєнного стану в літку можна було платити і жити, або залишити речі, аби кімната була за тобою в новому навчальному році. Кожного року нас заселяли в різні кімнати.

Якщо гуртожиток закривають як аварійний, то звісно з нього мають виселити. А яким чином Ви це зробите, то вже не питання навчального закладу. Це Ви маєте вирішити. чи Ви приїдете та заберете речі самостійно, чи вирішите питання аби це хтось зробив за Вашим дорученням, або скажете, що Вам нічого з того що лишилось не потрібно, і адміністрація може викинути Ваші речі на смітник

Да, действительно, спасибо за ответ, а то я тупая, ноут за 20 к на мусорку. Состояние общежития с началом войны никак не изменилось. Только какого-то хера до войны в этом аварийном здание я жила, а тут 24 число стало резко опасно.
Для меня, которое оплатила и отдала последние деньги опасно, а а для двух этажей левех человек и преподов нет

як це Ви виїздили, залишивши ноут? А вчитись як? В мене син зовсім без речей під обстрілами виїздив (навіть паспортв іншій куртці залишив), а ноут взяв, бо на ньому все навчання.

Якщо акт про аварійність склали вже в цьому році, то і веселяють зараз, і інших людей теж мають виселити. А “ліві люди” взагалі не можуть проживати в студентському гуртожитку. Лише за окремим дозволом

Запхнулась 7 человеком в машину. В багажнику 2 канистры бензина и 2 чемодана. ( дома младший брат, школьник, какой-то реферат бы наклацала. Хотя не понадобилась.)
Извените за грубость в предведущем сообщение🙏

Никакого акта нету, в этом и проблема. Звонишь заведующему, постоянно разные версии были, почему жить нельзя. А последняя, это аварийность.
Касательно тех людей, за всех не знаю, но две семьи преподаватель будут жить как и жили, им некуда идти

У вас є договір про оренду? Важко визначити законність такого рішення адміністрації не бачачи умов договору