Дистанційне навчання ЗЗСО

ЗЗСО на дистанційному навчанні. Маємо хворих на Covid-19 вчителів.
Питання:

  1. Хто повинен проводити уроки (дистанційно) хворих вчителів? І чи взагалі їх проводити?
  2. Як здійснювати при цьому записи в класних журналах? (Оплата за заміну під час дистанції відсутня і в табелі відпрацьованого часу в хворих вчителів стоїть відмітка про хворобу -ТН).

Керуємось ПП. 64, 73 наказу 102 93 та організовуємо оплачувану заміну. Іншого чинне законодавство не передбачає.

Можна так же перекючиться на игровые автоматы сайта гоксбет https://goxbet4.com/ сайт предлагает игрокам и бесплатные демо версии, доступные без регистрации, с полным сохранением.

Добрий день! Але оплати за заміну в такому випадку у нас 100% не буде. Зміст питання в тому, що якщо вчиель хворий понад два тижня, чи правомірний запис в журналі за ці дні. Якщо записи не робити, а здійснити ущільнення, то це просто вже не можливо. Дуже багато годин ущільнити важко. Все вже прораховано до кінця року. В даній ситуації конкретного роз`яснення я не бачу. Хворі вчителі звісно по можливості проводили уроки. Але це я вважаю не правильно. Водночас і оплату за заміну нам платити ніхто не буде.

Оплата за заміну повинна бути з першого дня відсутності. Хворий вчитель не має права робити жодних записів у журналі, перебуваючи на лікарняному. Ущільнювати не можна жодного урока. Є 175 навчальних днів - якраз для вичитки всіх уроків до одного. Якщо директор не зміг організувати заміну, то це конкретно його відповідальність за порушення освітнього законодавства. При інституційному аудиті все це виявиться.

Дякую за повну відповідь.