Визначення стажу вихователя

Добрий вечір. Підскажіть, будь ласка, як нараховують стаж вчителя музичного мистецтва, який працював на пів ставки після педагогічного училища. Пропрацювала 1навчальний рік, після чого була звільнена на літні канікули. і з першого вересня знову прийнята на роботу, пропрацювавши весь навчальний рік і 2 місяці слідуючого року. Всього 9 міс.+9 міс.+2 міс. +56 днів відпускних

Точное значение сколько засчитано стажа Вы можете узнать на портале Пенсионного фонда: portal.pfu.gov.ua (вход по логину, полученному в ПФ или через файл электронной подписи).
Стаж рассчитывается исходя из минимальной заработной платы. Так, если в ноябре 2021 г. мин.з.п. составляла 6000 грн. (грязными) и если вам за этот месяц, к примеру, начислено 4000 грн. (грязными), то для стажа будет проставлено 4000/6000x30дней в месяце = 20 дней стажа.
Те же 4000 грн. начисленных в декабре уже составят 19 дней стажа (4000/6500x31).

Также можете заказать справку ОК-5 в ДИЕ. В настоящий момент данные по ЕСВ внесены по сентябрь 2021 г. включительно.

Дякую. Ви мені дуже допомогли

Зараз стаж рахується повністю. Навіть якщо ви працюєте на неповне навантаження роботодавець відраховує відповідні страхові внески як за особу з повним навантаженням. Тому, кожен ваш відпрацьований місяць рахується місяцем страхового стажу.
Через те зараз роботодавцю невигідно тримати на роботі особу з неповним навантаженням. Але на вашому страховому стажі це ніяк не відображається.