Вакцина - практика!

Мені треба пройти практику в школі, то чи потрібно мені вакцинуватися? Адже в документах чи в наказх МОН такого немає… В наказах є що, всі працівники конкретного закладу мають бути з вакциною, але ж я не працівник (зарплату не буду отримувати). Є якийсь вихід? (тому що практика не буде чекати, поки я якісь заяви в МОН буду писати…)

Добридень! Зверніться до Вашого керівника практики і до адміністрації ЗЗСО, подивіться на їхню позицію, а краще всього, якщо є можливість, провакцинуйтесь.

Не думаю, що вас допустять до практики, фактично до роботи. І гроші тут ні до чого. Ні один директор штрафу не хоче.

2 Вподобання

Учениця 10 класу переводиться на індивідуальне навчання в зв"язку з важкою травмою ноги. Чи покладаються на класного керівника обов"язки за відвідування дитиною онлайн-уроків, чи пишеться про це наказ? Які обов"язки директора школи і завуча з навчально-виховної роботи в даному випадку? Дякую за відповідь!

А чому онлайн навчання?

Онлайн-навчання по проханню батьків. Дитина і так хвора, тому бояться, щоб не захворіла на коронавірус при надмірних контактах.

Директор має видати наказ на основі лікарського висновку з зазначенням нюансів: кількість уроків в тиждень, форма навчання. Класний керівник може бути долученим до організації індивідуального навчання, але відвідування фіксують учителі-предметники. Обов’язки заступника - розклад і контроль за виконанням наказу, якщо директор не залишив цей контроль за собою.

1 Вподобання

так в тому і справа… в наказі описується, що всі працівники мають бути вакциновані, але по факту я не працівник. Вот і робиться дурдом в головах людей.

в головах яких людей? практика - це по суті в рамках навчання виконання роботи працівника. Ви не можете бути допущені до виконання даної роботи без щеплення. так само, як не можете відвідувати кінотеатр без щеплення.

Ви наказ читали? Там пише всі працівників. Працівник це хто? Знаєте?

знаю хто такі працівники. Але Ви приходите саме виконувати обов’язки працівника. Вас до виконання цих обов’язків без вакцинації не допустять. І як Ви взагалі працювати потім збираєтесь?

“Перекручувати слова, як хочеш можна” - працівник, не працівник. В наказі чітко написано,… а те що більша половина директорів некомпетентна в таких справах, залишається фактом

Ну-ну. Удачі, антиваксере!

Дякую. Завтра перший день практики. Директор дав добро)

Антиваксере!? Побачу як Ви за бустерною побіжете…

я вакцінувалась ще влітку. Відразу як стало доступно в центрах вакцинації. І це після того, як в березні перехворіла на ковід. Під час ковіду у мами стався інфаркт. Син також це зробив улітку, при тому, що в них ні в універі, ні на роботі ніхто цього не вимагав, і не вимагає.

1 Вподобання