Оплата замінених уроків

Добрий день! Чи оплачується заміна вчителеві уроку, якщо він зводить разом дві групи одного класу. На який нормативний документ опиратися? Дякую!

Сьогодні експерт аудиту сказав мені, що оплачується 50%. Мушу знайти підтвердження в славнозвісній інструкції 102.

Дякую! Можливо мали на увазі п. 4 наказу МОН від 26.09.2005р. N557?

Така заміна, доплата чи ще щось подібне ніде не передбачено. Звісно, що все почалося з порушення керівником закладу забезпечення поділу класу на групи. Але законно оформити заміну в такому випадку неможливо. Можливе лише встановлення доплати в якомусь певному відсотку до тарифної ставки за напруженість.
Тому, мені цікаво, що експерт по аудиту мав на увазі. В Інструкції 102 оплату в подібних ситуаціях не передбачено, можна не шукати.

Та я йому саме це і казав. І просив дати точні координати. Спробую ще раз уточнити.

не знаю що Ви мали на увазі коли писали про п.4, бо в тому пункті багато підпунктів та абзаців. Але теоретично вчителю може бути виплачено одну з двох виплат: 1. надбавка за складність та напруженість, яка є чисто заохочувальною виплатою, 2. доплата за розширення зони обслуговування або збільшення обсягу виконуваних робіт. В будь якому випадку має бути видано наказ керівника, в якому визначено за що саме призначено дану виплату