Атестація пед. працівника

На сьогоднішній день маю неповну вищу освіту, але в грудні 2021 р. отримую диплом магістра вчителя фізики та математики. Загальний педагогічний стаж 10 років із них працювала педагогом-організатором (звільнилась 01.09.2021) та продовжую працювати вчителем фізики. Чи можу я подати заяву на атестацію про присвоєння мені вищої кваліфікаційної категорії та звання старший вчитель, відповідно до п.4.8 Положення про атестацію?

Можете. Але на звання має бути подання директора або педради до 10 жовтня.

Яка зараз у вас категорія?

Подайте апеляцію до комісії вищого рівня.

П.4.7 до вас взагалі не відноситься!!!
Вибачте, але ваша комісія - це збіговисько придурків! Вони не розуміють, що означає слово , послідовно’’? Ви ж не написали заяву на те, щоб вас відразу атестували на вищу! Тоді це було б непослідовно, а через категорію і можна було б говорити про п.4.7. У вашій ситуації нема вимоги перемоги у всеукраїнському конкурсі, щоб присвоїти наступну категорію! Ваша атестація хоч і позачергова, але з послідовним присвоєнням категорії.

Атестуватися позачергово має право будь-який працівник, який написав заяву на позачергову атестацію. Критерії щодо проведення позачергової атестації не існує! Вам просто брешуть.

Не йдуть на діалог, беріть атестаційний лист і подавайте апеляцію. Як це зробити, знайдете в шостому розділі Типового положення про атестацію педагогічних працівників

Вони повинні надати копію протоколу засідання на вашу вимогу. На основі цієї копії протоколу ви можете подати апеляцію до комісії вищого рівня

Доброго вечора, чи можна проатестуватися достроково у 2023, якщо я атестувала планово у 2022? ( Маю стажу 8 років і 1 категорію),дякую за відповідь)

Ні. За чинним Типовим положенням лише через два роки. Стаж за чинним положенням не має якогось впливу.