Педагогічне навантаження. Секрет вчителя або ні?

Чи має право керівник школи на педагогічній раді зачитувати навантаження всіх вчителів?

Це не є особистою інформацією працівника.

1 Вподобання

Розподіл педагогічного навантаження у загальноосвітньому навчаль­ному закладі здійснюється його керівником і затверджується відповід­ним органом управління освітою. Для чого виносити таке питання на розгляд педради ? Дані функції виконують тарифікаційні комісії. Не голосуйте за дане питання в порядку денному.

Педагогічне навантаження НЕ затверджується будь-яким органом управління освітою. Педагогічне навантаження не є конфіденційною інформацією.

1 Вподобання

Не затверджується, але погоджується рганоммуправоіння, до мережі якого відноситься заклад, та який є головним розпорядником бюджетних коштів. Не погоджується лише в приватних вишах.

В школах тарифікація не погоджується органом управління освіти. Ви не знайдете з цього приводу жодного підтверджуючого документа. Все змінилося з прийняттям Закону України ,Про освіту’’, починаючи з 2017 року. Як не погоджується розклад з Держпродспоживслужбою, прийняття на роботу в заклад освіти і ще багато різних погоджень, їх наразі просто не існує на законному рівні.

3 Вподобання

Перепрошую, я мала на увазі тарифікаційні списки. Відповідно до пункту 4 [Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти], тарифікаційний список вчителів та інших працівників закладу подається вищому органу управління.

Все вірно “подається”. Вже затверджена