Освітньо-професійні програми

Доброго дня! Спеціальність, на яку подали оригінали документів (контракт) має три освітньо-професійні програми,чи можливо перенести заяву з одного на інший, якщо вже є “Включено до наказу”?

Лучше спросить об этом в ПК.

Дякую, але їх телефон не відповідає…

В общем случае, то, что вы назвали учебными программами, обычно называют специализациями в рамках одной специальности. Это - два-три дополнительных предмета к общей программе специальности. И получается, что разные учебные программы - это разные учебные группы в одном потоке вуза по выбранной специальности. Потоковые лекции - общие, а специальные предметы для каждой группы могут быть свои.
Таким образом, перевестись с одной учебной программы на другую, в рамках одного потока специальности - это просто попроситься в другую учебную группу.
Именно поэтому надо созвониться с ПК - и попроситься )

Дякую за роз’яснення.

в різних вишах по різному. В деяких вишах різні спеціалізації можуть бути на різних факультетах. В деяких, на спеціалізацію вступають теж за рейтингом. Наприклад, в КПІ при поданні документів проставляють пріоритет на яку спеціалізацію хочеш потрапити, і тоді групи наповнюють за принципом: на більш популярні спеціалізації потрапляють ті в кого конкурсний бал вище, а на менш популярні - хто залишився. Правда після закінчення І курсу за балами можна змінити спеціалізацію. І спеціальність в КПІ вчать з І курсу. Наприклад, цього року син вступав в магістратуру, то сказав, що на відміну від них спеціалізацію в НУХТ вивчають вже в магістратурі, в той час, як вони вже 4 роки саме спеціалізацію вивчали