Магістратура ! Додатковий набір на бюджет

Доброго дня ! Тут така інформація Майбутні магістри, що вступають за спеціальностями, яким надається особлива підтримка, зможуть претендувати на бюджет під час додаткового набору | Міністерство освіти і науки України це означає , що не зайняті держ місця будуть закривати додатковим набором , чи буде додатково надано місця?

Лучше спросить в ПК вуза. У них информации побольше будет )

Дякую , я уже знайшла відповідь на це питання ! « Виші проведуть додатковий набір вступників у магістратуру

Заклади вищої освіти отримають додаткові місця державного замовлення для набору вступників-магістрів.

Про це йдеться у листі Міністерства освіти і науки, що надісланий на адреси керівників закладів вищої освіти, які перебувають у сфері управління МОН.

Очікується, що додаткові місця державного замовлення будуть надані для спеціальностей, яким надається особлива підтримка держави.

Розподіл місць державного замовлення для додаткового набору магістрів буде проведений на підставі запитів закладів вищої освіти, отриманих Міністерством освіти і науки.

Претендувати на додаткові місця державного замовлення зможуть вступники, які успішно склали єдиний вступний іспит та подали заяву та документи для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на спеціальності, яким надається особлива підтримка (додаток 2 до Умов прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2021 році).»