Вступ за двома особистими кабінетами

При подачі документів реєструвалась в двох особистих кабінетах ( на базі мол. спеціаліста і на базі середньої освіти). На базі середньої освіти пройшла за 2 пріоритетом на бюджет, в системі статус - рекомендовано до зарахування (бюджет). На базі молодшого спеціаліста також пройшла на бюджет і в системі такий ж статус. Хоча вже подала оригінали документів (30.07) на базі молодшого спеціаліста та отримала з вуза довідку про здачу оригіналів документів.
Чи є це гарантією зарахування на бюджет на базі мол. спеціаліста? В системі так і залишився статус - рекомендовано до зарахування (бюджет)

Знаю, що в системі на базі середньої освіти, якщо відмовляєшся від бюджетного місця, то автоматично втрачаєш його. Чи впливає це на систему на базі молодшого спеціаліста? Чи не втрачу я бюджетне місце на базі мол.спеціаліста? Чи потрібні мої якість додаткові дії?

Если у вас несколько рекомендаций на бюджет и по одной из них вы выполнили требования для зачисления (сдали документы, написали заявление, получили расписку) - значит на 99% вы туда уже поступили. Не будем отметать возможность попадания метеорита в шкаф с вашими документами в ПК :wink: Но в остальном - ждите там статуса “До наказу (бюджет)” и публикации приказа о зачислении. Это будет уже поступление 100%
Остальные рекомендации на бюджет будут аннулированы, когда пройдет срок подачи оригиналов.

Підкажіть будь ласка, чому на абіт пошуку немає + там де документи, хоча на єдебо вже є


https://abit-poisk.org.ua/terms