Тарифний розряд вчителя. Зарплата

Вітаю! Підкажіть, будь ласка. Маю вищу педагогічну освіту, два дипломи: бакалавра (вчитель російської та англійської мов та зарубіжної літератури) та магістра (магістр освіти, викладач української мови та літератури). В новому навчальному році буду читати англійську мову та зарубіжну літературу. Категорії не маю, стаж - 2 роки. Який тариф мені повинні встановити:10 чи 11? Писала листи у МОН та освітньому омбудсмену, але відповідей на отримала. Директор школи наголошує та тому, що у мене 10 розряд, але чому? Згідно з постановою, 11 розряд встановлюється особі, яка має повну вищу освіту, а вона у мене є. Я знаю, що атестуватись, як вчитель англійської мови я не можу, мені обов’язково треба мати години української мови, їх мати я буду, але дуже мало, за них мені дадуть 11 розряд, а за все інше 10.

Вам мають встановити 11 т.р. По-іншому не можна. Хочете офіційний папірець? Тоді подайте запит до МОН через сайт ,доступ до правди’’, гарантовано отримаєте відповідь, позитивну, і покажете її директору.

2 Вподобання

Дякую за відповідь. Мені, виходить, весь минулий рік неправильно нараховували заробітну плату. А коли я говорила особисто головному бухгалтеру, то директор ще й пробачення просив у неї за те, що я така молода, дурна і некомпетентна намагаюсь щось довести…

Успіхів! Не відтягуйте з запитом

2 Вподобання

А ще скажіть, будь ласка, чи можу я вимагати повернути мені кошти? Бо півтора року отримувала ЗП по 10 розряду.

Якщо не погодяться, то через суд можна. Спочатку отримайте відповідь МОН

2 Вподобання

Дякую, буду чекати відповідь від МОН.

Подашь в суд - умножат на ноль. За прошлогодние деньги забудь.

Дякую за відповідь. Я погоджуюсь, що це така справа… “тонка”.

А на “ти”, здається, ми з Вами не переходили.

1 Вподобання

Але навіть у Міністерстві освіти сказали, що маю право вимагати повернення коштів.

2 Вподобання

Я понимаю о чем ты. Сейчас всем плевать на законы, к сожалению.