SOS❗Электронный кабинет поступающего

Подскажите пожалуйста можно ли удалить електронный кабинет или перерегистрироваться???

На сайте имеется инструкция. В инструкции имеются советы и детали, что надо делать в таких случаях и к кому обращаться.

Можно пожалуйста ссылку на сайт с инструкцией :pray:

Инструкция - рядом с кнопкой входа в кабинет. Надо только кнопку с информацией раскрыть :wink:

Наскільки я пам’ятаю, то колись їм телефонував (бо зробий ще додатковий/зайвий кабінет :grinning_face_with_smiling_eyes:) - вони говорили, що кабінет взагалі-то для нас, і сам по собі він практично ні на що не впливає. Це просто “двері до можливостей” та право подавати заяви без додаткової біганини.

А взагалі-то, краще їм ще раз зателефонувати та попросити роз’яснення до конкретно вашої ситуації.
Хто зна, який там у вас нюанс…

Звоню на горячую линию, не как не могу дозвониться линия занята :hugs::woman_facepalming:

Напишіть іще їм на пошту електронну. Тільки уважно перевіряйте потім скриньку, бо може спрацювати автосортування до якоїсь папки :wink:

UPD: видалення кабінету просто заради видалення не є важливою справою (він буде просто існувати та й усе — дані особисті, хіба що, можна прибрати). Ви нам на форум, або одразу їм розкажіть те, що веде вас до цього.

Я зарегистрировалась на основе диплома младшего специалиста мс, подаю заявы, а они все на контракт ибо на 2 курс, мне надо перерегистрироваться на основе школьного аттестата чтобы попасть на бюджет и на первый курс

А предложение вуза, на которое вы подаете - там вообще бюджетные места есть?

Удалить электронный кабинет вы не сможете. Но если хотите поступать на основе аттестата, то думаю ничто не может вам помешать создать второй электронный кабинет (на основе ПЗСО).
В этом году три кабинета стало нововведением, но нигде не указывается, что один человек не может создать два кабинета (например, на основе ПЗСО и МС). Думаю, все у вас получится.

1 Вподобання

Так, погоджуюся із Viktoriia1, що можна робити кілька електронних кабінетів. Головне, щоби не подавати заяву через кабінет “школяра”, якщо ви хочете вчитися швидше, ніж школярі.
А взагалі-то: дивіться на ваші особисті пріоритети.
Ну, і можна прийти до приймальної комісії, вони більше компетентні (зрідка правила прийому суттєво різняться між навчальними закладами).

А скільки років взагалі існує електронна така система подачі документів/заяв?

Ох, заради бюджету додатково вчитися :upside_down_face:
Вже тоді й стипендію старайтеся отримати, якщо настільки фінансове положення важливе для вас…

Ну, і доуточніть (як вступите) про критерії отримання підвищеної (теж можуть різнитися між закладами й навіть між навчальними роками…).

Якщо не помиляюся, з 2016 року :slight_smile:

Можна також у вашому випадку спробувати прибрати заяви та прибрати особисті дані за кабінету та зробити інший. imho
Знову ж таки, сам по собі, онлайн-кабінет майже нічого не значить (так говорили на гарячій лінії).

Электронная подача - с 2014го

1 Вподобання

Пробовала, выбивает что уже существует кабинет с таким номером сертификата зно

Значит выход - только звонить на горячую линию Инфоресурса для консультаций.

А вообще странно: исходя из описанной вами ситуации, получается, что человек с дипломом МС может подавать ВСЕ заявления только на конкурсные предложения на основе МС. Но ведь у человека с дипломом МС ещё есть свидетельство ПЗСО и он же может и на его основе поступать - но в этом случае может подавать ВСЕ заявления на основе ПЗСО. А если человек, к примеру, хочет подать заявки и на основе МС и на основе ПЗСО, но как вы пишите, что 2 кабинета создать невозможно и в тоже время из кабинета МС нельзя подать на основе ПЗСО. Как же тогда можно это осуществить? Просто загадка.

Думаю на горячей линии вам подскажут, что делать в вашей ситуации. Но надо постараться им быстрее дозвониться, так как приём заявлений для поступления заканчивается уже через … почти 48 часов.

1 Вподобання

Зараз не можу знайти джерело, де чув (читав) про створення двох кабінетів. Ще шукатиму. А поки що переконайтеся, що Ви обираєте різні шляхи вступу:

1 Вподобання