Вступ на бюджeт

Подавав заяву на бюджет з першим пріорітетом. Подзвонили з приймальної комісії, сказали що вже можна везти документи. Швидко везти документи, не чекаючи закінчення вступної кампанії, чи є якісь ризики?

Конкурсу на бюджет ще не було. Подавати документи на бюджет можна буде лише після надання рекомендації. Зараз деякі спритні виші намагаються виманити документи на контракт. Нічого нікуди зараз не потрібно везти, дочекайтеся рекомендації на бюджет в своєму електронному кабінеті.

6 Вподобань

Бували випадки, що з такими дзвінками турбують занадто просунуті (без жартів, бо потрібно трохи знати де, як шукати, що казати) однокласники. Не кожен дорослий знайде те, що потрібно для такого пранку.

Ого) Але це справді була комісія, просто краще дочекаюсь офіційних списків)

Жодна комісія за ТРИ дні до кінця прийому заяв і за ВІСІМ днів до оголошення результатів конкурсу не може бути впевненою в тому, що хтось гарантовано отримає рекомендацію на бюджет саме на цю спеціальність саме за цим пріоритетом. Ну, хіба що у Вас конкурсний бал 200 і це 1-й пріоритет. :upside_down_face:

P.S. Чи Ви претендуєте на зарахування за квотою?

Нам названивают из ВУЗов, которые мы отметили для контрактного обучения. Настойчиво рекомендуют прямо сейчас нести им копии документов и ожидать результата широкого конкурса. Для чего им копии прямо сейчас?

Этот вариант - гуманный :slight_smile:
Товарищи упрощают себе работу. Чтобы, во-1, узнать, кто реально собирается поступать, и во-2 - когда абитуриент таки согласиться - ему подготовят пакет документов для подписания уже к его приходу. Сервис! :slight_smile:
Новые времена требуют новых решений.

1 Вподобання