Атестація 2021-2022 роки_

Доброго дня! 07.04.2020 р. була атестована на першу кваліфікаційну категорію. Підкажіть, будь ласка, чи можу атестуватись у 2022 році на вищу категорію та присвоєння педагогічного звання “старший вчитель”, оскільки засідання атестаційної комісії необхідно провести до 1 квітня. Щиро дякую!

Можете. Заява на позачергову атестацію з метою підвищення кваліфікаційної категорії до 10 жовтня. Також до 10 жовтня подання директора або педради до атестаційної комісії на присвоєння звання.

У 2020 році 20.05.учитель атестувався на підтвердження першої.У 2021 році подав заяву на позачергову,присвоєння вищої.Ще станом на 26.03.2022 не буде 2 років.Як діяти?

Такої атестації не могло бути. Маю на увазі терміни. Вони чітко зазначені в Типовому положенні про атестацію.
3.8. Атестація педагогічних працівників здійснюється
атестаційними комісіями у такі строки: комісіями I рівня - до
1 квітня, II рівня - до 10 квітня, III рівня - до 25 квітня.

1 Вподобання

У зв’язку із карантином було перенесено на травень.

Тоді атестуйте і мотивуйте дворічний термін посиланням на перенесення попереднього терміну атестації карантинними заходами

1 Вподобання

Добрий день. Дайте, будь ласка, пояснення з наступних питань атестації.
У 2019 роуі атестувалась і отримала вищу кваліфікаційну категорію.
У 2021 році директор дала подання до атестаційної комісії на присвоєння мені звання “Старший вчитель”. Розпочато мою позачергову атестацію на присвоєння звання “Старший вчитель”.

  1. Чи може в наказі про мою позачергову атестацію бути написано: “Позачергова атестація на підтвердження кваліфікаційної категорії “спеціаліст вищої категорії” та отримання звання “Старший вчитель”?”
  2. Чи може має бути: “Позачергова атестація на присвоєння звання та підтвердження кваліфікаційної категорії”. Це принципово тому, що я маю знати від якого року відраховувати чергову атестацію на 1. підтвердження категорії; 2. на підтвердження звання.
  3. Чи взагалі у 2021р. - позачергово атестуватись на присвоєння звання, а у 2024р.- чергово атестуватись на підтвердження категорії і звання ( заступник каже, що звання можна буде підтверджувати (позачергово) аж у 2025р., або чергово у 2027р. тоб то атестуватись черз 2 і 3 роки- окремо підтверджувати категорію, а потім звання).

Які тут проблеми?
Присвоять звання, підтвердять категорію і атестація у 2027 році.

1 Вподобання

Підкажіть, будь ласка, як документально зробити перенесення попереднього терміну атестації у зв’язку з карантинними заходами? Оскільки 2-х річний термін у зв’язку з карантином не витримано, атестаційна комісія атестує, чи не буде запитань у державної аудиторської служби? Зважаючи на Типове положення про атестацію, засідання атестаційної комісії І рівня 7 квітня не повинно бути, як я розумію. Дякую за відповідь!

Так, не повинно бути. На це і посилатися. У вас же в матеріалах атестаційної комісії була інша дата. Змінилася вона через непереборні обставини. Тому ні вашої вини, ні вини працівника в тому нема. Атестуйте.